6 Nisan 2015 Pazartesi
FIRINDA SOMON BALIK
Malzemeler
Somon balığı
Ispanak,
1 domates
1 çarliston biber
3 diş sarımsak
Havuç
Soğan
Tuz,karabiber,hardal(burda kullandığımız hardal tane değil)
Sos Malzemeleri :
2 kaşık eritilmiş tereyağ
2 yumurta sarısı
2 kaşık tane hardal
Limon suyu
Tuz, karabiber
Ön hazırlık olarak, ıspanağımızı soğanla kavuralım.Biraz tuz ve karabiber ilavesi ile.
Balığımızı yağlı kağıtla döşediğimiz tepsimize koyalım, üzerini hardal ile sıvayıp tuz ve karabiberini
ekleyelim. Jülyen doğradığımız biber, domates, havuç ve soğanla süsleyip,ıspanak kavurmamızı da ilave ederek 180 derecede önceden ısıtılmış fırında kontrol ederek pişirelim.
Sos malzemelerimizi çırparak balığımıza yedirelim. Artık servis yapabiliriz.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 yorum:
bayılırım somona... ellerinize sağlık.
cok severım oldukca da sık yaparım , ellerınıze saglık sevgıler
www.kuzununannesi.com
of bayılırım fırında somona, çok güzel görünüyorlar ellerinize sağlık
sevgiler
tolunay
Yorum Gönder