6 Nisan 2015 Pazartesi

FIRINDA SOMON BALIK



Malzemeler

Somon balığı
Ispanak,
1 domates
1 çarliston biber
3 diş sarımsak
Havuç
Soğan
Tuz,karabiber,hardal(burda kullandığımız hardal tane değil)

Sos Malzemeleri :

2 kaşık eritilmiş tereyağ
2 yumurta sarısı
2 kaşık tane hardal
Limon suyu
Tuz, karabiber

Ön hazırlık olarak, ıspanağımızı soğanla kavuralım.Biraz tuz ve karabiber ilavesi ile.
Balığımızı yağlı kağıtla döşediğimiz tepsimize koyalım, üzerini hardal ile sıvayıp tuz ve karabiberini
ekleyelim. Jülyen doğradığımız biber, domates, havuç ve soğanla süsleyip,ıspanak kavurmamızı da ilave ederek 180 derecede önceden ısıtılmış fırında kontrol ederek pişirelim.

 Sos malzemelerimizi çırparak balığımıza yedirelim. Artık servis yapabiliriz.

Afiyet olsun.



3 yorum:

pasta caddesi dedi ki...

bayılırım somona... ellerinize sağlık.

Kuzununannesi dedi ki...

cok severım oldukca da sık yaparım , ellerınıze saglık sevgıler

www.kuzununannesi.com

pasta caddesi dedi ki...

of bayılırım fırında somona, çok güzel görünüyorlar ellerinize sağlık
sevgiler

tolunay